Over groep 1 en 2

Leuk dat u een kijkje neemt bij onze groep. Wij zijn groep 0/1/2. Op dit moment hebben we 25 kinderen in de klas. Er komen nog enkele kinderen bij. Op maandag t/m donderdag is juf Louise er. Op vrijdag is juf Rosalie er. We willen u op deze site laten lezen en zien wat we de afgelopen weken hebben gedaan.

Winter
De afgelopen weken hebben we gewerkt over een winterboek, of toch niet? We hebben het boek" Lars, een ijsbeer in de tropen gelezen". Dus het ging niet helemaal over de winter. We hebben geleerd dat ijsberen op de Noordpool wonen. Als Lars in de tropen terechtkomt wil hij graag weer naar huis. Gelukkig was er een dier om Lars te helpen. Samen hebben we elke dag een stukje van de puzzel verdiend. Hier kwam uiteindelijk een orka uit. Samen met orka kon Lars weer terug naar de Noordpool
Ook hebben we vetbollen gemaakt voor de vogels. Ze waren precies op tijd af voor het ging sneeuwen, zo hadden de vogels lekker te eten.

Letters
Wist u dat we al meer dan 10 letters hebben geleerd dit jaar en we gaan gewoon door. We leren de komende tijd nog meer nieuwe letters. We beginnen met de letter a.