BSO 't Schansje biedt buitenschoolse opvang aan voor kinderen die bij ons op school zitten. BSO 't Schansje is elke dag geopend van 12.00 tot 18.00 uur en is gevestigd in het buitengebied van Zaltbommel, op 3 minuten rijden van de A2.


Convenant
Elke basisschool in Nederland heeft de verplichting om met een aanbieder van buitenschoolse opvang een contract te sluiten. Op 4 april hebben wij met BSO 't Schansje een convenant gesloten dat zij kinderen van onze school buitenschoolse opvang aanbieden. Hieronder kunt u meer lezen over BSO 't Schansje.
 
Voorstellen BSO 't Schansje
Wij zijn BSO 't Schansje en bieden buitenschoolse opvang aan voor kinderen die op CBS de Regenboog zitten. We zijn gevestigd in het buitengebied van Zaltbommel, op 3 minuten afstand van de A2. Onze BSO kenmerkt zich door haar landelijke ligging met uitzicht op de weilanden en de vele dieren die er bij ons op het terrein te vinden zijn. De ruime binnen- en buitenruimte nodigt de kinderen gelijk uit om na een dag op school heerlijk te gaan spelen. Naast de vele dieren en onze prachtige locatie, zijn wij erg flexibel en denken we graag met u mee.
 
Onze BSO is elke schooldag van 12.00 tot 18.00 uur open. In de vakanties en op studiedagen zijn we van 7.30 tot 18.00 uur geopend en hebben we altijd een leuk vakantieprogramma.
 
Nieuwsgierig? U bent altijd van harte welkom om bij ons te komen kijken. Neem vooraf even contact op, u kunt bellen naar Arthur van der Schans op 0418-642936. Meer informatie kunt u ook vinden op onze website www.tschansje.nl